~Flames of Nuriko~

Néha érdekes, néha érdektelen dogokról, amik velem történnek, azokról, amiket és akiket szeretek, amiket csinálok, conokról vagy csak a véleményem valamiről. Ha érdekel, olvasd!

About me



Profil
név: Naru-chan
lakhely: Szombathely / Budapest
foglalkozás: egyetemista
ez leszek, ha nagy leszek: belsőépítész :D
csillagjegy: mérleg
hobbi(k): történelmi tánc, fordítás, anime és manga, Hello! Project
kedvencek: (katt)


mottóm: Lassan, de biztosan!


Listák:
MyAnimeList
MyFigureCollection
MyDramaList
MyDoramaList
MySeriesList


Profiloldalak:
AnimeAddicts
Cosplay.com
Cosplay.hu
FanFiction.Net
Moly

Oldalak, csoportok: NaruWeb
Buono! FanPage
MCRK
Utsuki no Kuroi Neko, xanimex
UnKN Blog
UnKN AnimeAddictson

I'm fan of...







Chat


2013.01.18. 18:25 Naru-chan

°C-ute - Kono machi

I cried. For real. Maybe it's because of today's mood (I'm missing somebody, I'm worrying and I don't want to do a thing...), maybe it's because of °C-ute and the song.

If somebody didn't know: this song is a cover and remembers the Sendai catastrophe 2 years ago. I don't speak much Japanese, but it's a song of remembering their hometown, recall old memories with friends, school, speaks about their love for the town. It's just plain beautiful - and somehow moving to me. I really like the song, as well the PV. Nothing special, but for this song, I think its fitting. I like that the're walking, the town backgrounds are beautiful, the dresses are cute. ^^ I must mean the girls' excellent expressions.  I like the "sitting on white boxes" scenes as well. ^^ And Chisato's hair is epic win! :D

Not an upbeat song, as usually (except Kimi Chari), but you can easily fall in love with it. :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sírtam. De tényleg. Lehet, ez a mai kedvem miatt van (hiányzik valaki, aggódom, és semmit nem akarok csinálni...), lehet a °C-ute és a dal miatt.

Ha valaki nem tudná: ez a dal egy feldolgozás, és a két éve Sendaiban történt katasztrófára emlékeznek vele. Nem beszélek túl sokat japánul, de a dal a szülővárosra való emlékezésről szól, ahol régi dolgokat idéznek fel barátokkal, az iskoláról, és beszélnek a város iránti szeretetükről. Egyszerűen gyönyörű - és valahogy megható is számomra. Nagyon tetszik a dal, és a PV is. Semmi különös, de ehhez a dalhoz úgy érzem, hogy illik. Tetszik, hogy sétálnak benne, gyönyörűek a városi hátterek, a ruhák pedig aranyosak. ^^ Meg kell említenem a lányok arckifejezéseit is, nagyon jól "sikerültek". Szeretem a fehér dobozon ülős jeleneteket is. ^^ És Chisato haja epic win! :D

Nem egy pörgős dal, mint általában (a Kimi Charit kivéve), de könnyen bele lehet szeretni. :)

Szólj hozzá!

Címkék: pv c ute kono machi


A bejegyzés trackback címe:

https://tokimi.blog.hu/api/trackback/id/tr815025891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása