~Flames of Nuriko~

Néha érdekes, néha érdektelen dogokról, amik velem történnek, azokról, amiket és akiket szeretek, amiket csinálok, conokról vagy csak a véleményem valamiről. Ha érdekel, olvasd!

About me



Profil
név: Naru-chan
lakhely: Szombathely / Budapest
foglalkozás: egyetemista
ez leszek, ha nagy leszek: belsőépítész :D
csillagjegy: mérleg
hobbi(k): történelmi tánc, fordítás, anime és manga, Hello! Project
kedvencek: (katt)


mottóm: Lassan, de biztosan!


Listák:
MyAnimeList
MyFigureCollection
MyDramaList
MyDoramaList
MySeriesList


Profiloldalak:
AnimeAddicts
Cosplay.com
Cosplay.hu
FanFiction.Net
Moly

Oldalak, csoportok: NaruWeb
Buono! FanPage
MCRK
Utsuki no Kuroi Neko, xanimex
UnKN Blog
UnKN AnimeAddictson

I'm fan of...







Chat


2008.10.10. 21:05 Naru-chan

Gólyaavató!!! :D

Ma igazából csak egy neves dolog történt: a gólyaavatóm! :D Marha jól éreztem magam! Kezdük az osztályindulóval, amit az utolsó két órán, éneken és fizikán gyakoroltunk. Néhányan készítettek a testvérosztályunknak kaját, kb. 6 lány pedig egész délután üdítőért rohangált. Kiderült ott, hogy valahogy be kell vonulni az osztálynak. Hát az hihetetlen volt; kb mint a katonák, csak sokkal őrültebben... Aztán jött az osztályindulónk, A nagy ho-ho-ho-horgász zenéjére írtuk. Beírok belőle pár őrült sort, amin a nézők nagyon jókat röhögtek...

Hallottad már, ugye, komám / A 9.B egy nagy csapás. / Vígan élnek, akár a csordák, / Így él a nagy szeszélyes osztály.

Volt már nálunk falfúrás, / Székpiramis és egyéb más, / Rombolunk akár egy felbőszült csorda, / Csöndben nem telhet el egy tanóra.

A többi inkább már csak helyzetpoén, és csak azok értik, akik ismernek minket. :) Két legjobb barátnőm dobta össze fél óra alatt tegnap töri specen. Hát azt kell mondanom, osztatlan sikert aratott. :) Az egyik fiú kiállt az osztály elé vezényelni (anyukám szemceruzájával, mivel nem volt mivel vezényelni, odaadtam neki), és eszméletlenül nagyot alkotott. Ha éneklés közben felnéztünk, nem tudtunk énekelni a röhögéstől miatta. Volt mindenféle őrült feladat, a kedvencem a karaoke volt, amire önként mentem ki az egyik fiúval és a Mennyország Tourist-ot kellett énekelnünk. Amikor ezt a többiek megtudták, odarohantak mellénk, mert ők is énekelni akartak. Óriási volt, nagyon tetszettünk mindenkinek, mert a legmagasabb pontszámot mi kaptuk a három osztály közül. Voltak még szivatós akadálypályák, nyelvtörő, lufifújás és a benne lévő cetlikből szavak kirakása, gyufásdobozfújás, rap írás, "Norbi" fitness (egy kiment és az adott zenére csinált valamit, az osztály meg utánozta). Nekem az volt a feladatom, hogy a derekamra kötött, hátam mögé fordított, zsinóron lelógatott minihengerrel egy gyufásdobozt el kellett tolnom/löknöm egy másik lányig az osztályból, aki meg visszalökte a vonal mögé, ahonnan én indultam. Volt még divatbemutató is, amikor három fiú öltözött be lánynak; nagyon nagy volt!!! :D A másik két kedvencem az volt, amikor egy lánynak az osztályból szerelmet kellett vallania az osztályfőnökünknek (illetve női ofőnél egy fiúnak); meg amikor néhány embernek szappanoperát kellett írnia, majd eljátszaniuk; óriásiak voltak. Ha jól emlékszem, ezt is mi nyertük. Jött utána az eskü, aminek a felét keresztbetett végtagokkal mondtuk... :D Aztán az egész végén minden osztály kapott az osztálylétszámmal egyező rumosgolyót, majd kihirdették a végeredményt. A c-sekkel holtversenyben nyertük a gólyaavatót, az a-sok pedig mögöttünk végeztek. Marha jó volt az egész; a szervezés meg minden. A nyugat.hu-n lesznek képek, majd belinkelem. Jövőre pedig... mi rendezzük!!! :D Na mivel tényleg nincs más, amit írni akarok, ezért mára ennyi. Pussz mindenkinek! :D

Szólj hozzá!

Címkék: gólyaavató


A bejegyzés trackback címe:

https://tokimi.blog.hu/api/trackback/id/tr15707616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása