~Flames of Nuriko~

Néha érdekes, néha érdektelen dogokról, amik velem történnek, azokról, amiket és akiket szeretek, amiket csinálok, conokról vagy csak a véleményem valamiről. Ha érdekel, olvasd!

About me



Profil
név: Naru-chan
lakhely: Szombathely / Budapest
foglalkozás: egyetemista
ez leszek, ha nagy leszek: belsőépítész :D
csillagjegy: mérleg
hobbi(k): történelmi tánc, fordítás, anime és manga, Hello! Project
kedvencek: (katt)


mottóm: Lassan, de biztosan!


Listák:
MyAnimeList
MyFigureCollection
MyDramaList
MyDoramaList
MySeriesList


Profiloldalak:
AnimeAddicts
Cosplay.com
Cosplay.hu
FanFiction.Net
Moly

Oldalak, csoportok: NaruWeb
Buono! FanPage
MCRK
Utsuki no Kuroi Neko, xanimex
UnKN Blog
UnKN AnimeAddictson

I'm fan of...







Chat


2008.08.30. 21:47 Naru-chan

Vége a nyárnak...

Hát ez is eljött... Sajnos vége lett a nyárnak. Írom ezt azért, mert ma voltam évnyitón. Az iskolánk fenállásának idén lesz az 50 éves évfodulója, és ezért rendkívüli évnyitó volt, kivételesen rövid beszédekkel meg valami fontos emberekkel. Olyan jó volt viszontlátni a többieket! Egész rendes az egyik új osztálytársunk (akit eddig nem ismertünk)! A könyveink már bent voltak a -kivételesen tiszta- tantermünkben, és idén is rohadt sok lesz... Most kivételesen élő zongorajátékra énekelte az újdonsült leánykar (azaz a mi énekkarunk - most léptünk fel a leánykarba a gyerekkar után) a Himnuszt. Még egy nap pihenő, és azután suli...

Tegnap örömmel tapasztaltam, hogy végre tudta folytatni az AnimeAddicts a Slayers Revolutinon-t, így le is töltöttem, de még nem néztem meg. Ha elmegyek ettől a géptől, ez lesz az első dolgom... Muhahhahahhhhaaaaaa.....!!!!

 Ma voltunk anyuval vásárolni, és végre vettünk egy tök jó táskát tesire. Jó nagy, van sok zsebe, és nem mellékesen Nike, mellékesen pedig pink, de nem olyan elviselhetetlen pink, hanem normális színű. (Egyébként nem vagyok oda sem a márkákért sem a pink színért.) Aztán ha már arra jártunk, vettünk nekem egy új sportcipőt utcára, amiben szintén van rózsaszín, de nem igazán észrevehető; messziről fehérnek tűnik, és tök jól megy a farmeromhoz. :) Na meg persze nem utolsó sorban végre van keménytáblás, vastag befűzős mappám énekkarra, az idei várhatóan elég sok kottáimnak. :)

Nem, nem igazán akarom folytatni a mai napomat, mert azt hiszem, már mindent leírtam, szóval ezennel mára búcsúzom, és várom, mikor rakják fel a sulim honlapjára azt a nyomorult órarendet. Kisu! :3

Szólj hozzá!

Címkék: anime iskola


A bejegyzés trackback címe:

https://tokimi.blog.hu/api/trackback/id/tr27641633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása