~Flames of Nuriko~

Néha érdekes, néha érdektelen dogokról, amik velem történnek, azokról, amiket és akiket szeretek, amiket csinálok, conokról vagy csak a véleményem valamiről. Ha érdekel, olvasd!

About me



Profil
név: Naru-chan
lakhely: Szombathely / Budapest
foglalkozás: egyetemista
ez leszek, ha nagy leszek: belsőépítész :D
csillagjegy: mérleg
hobbi(k): történelmi tánc, fordítás, anime és manga, Hello! Project
kedvencek: (katt)


mottóm: Lassan, de biztosan!


Listák:
MyAnimeList
MyFigureCollection
MyDramaList
MyDoramaList
MySeriesList


Profiloldalak:
AnimeAddicts
Cosplay.com
Cosplay.hu
FanFiction.Net
Moly

Oldalak, csoportok: NaruWeb
Buono! FanPage
MCRK
Utsuki no Kuroi Neko, xanimex
UnKN Blog
UnKN AnimeAddictson

I'm fan of...







Chat


2013.01.09. 21:34 Naru-chan

Morning Musume - Help me!! (Dance Shot Ver.) & thoughts

English:

I'm really into Morning Musume lately. (I still love Buono! from the bottom of my heart, but they didn't have a new release since SHERBET, wich was a bit weaker than partenza, I think, but still good. I'm waiting for the DVD of their Delivery Live.) Probably it's because Fukuchan and the fact that the older members are graduating (this summer, with Reina graduating soon, it will be only Sayu... :( ), and this means my beloved Kyuukies are getting more spotlight, especially Riho (I don't like this, though... :/ I love the girl, but she's given too much push from the start...) and my oshimen, Fukuchan! :3 Nothing proves it better than this new song of theirs, "Help me!!". :)

The song starts with Fukuchan speaking, she got many duet lines with Reina (which is awesome! *o*), she's in the centre during the chorus and even got a solo part at the end of the second chorus! I'm happy for her! :) Not to mention that this new song is pretty awesome! If you haven't listened to it with headphones, I strongly recommend to do so, cause that way is the best! :)) Oda Sakura-chan is also really good, I'm happy that she's the new member, I like her voice better than Riho's, so if she gets some push, I'm really looking forward to listen to the future singles! :)

Now my order among Momusu Members:
I must state that I love all the girls, I just have a particular order. ^^
1. Fukuchan
2. Ayumi
3. Eripon & Harunan
4. Sayu & Reina & Riho & Zukki & Sakura
5. Maa-chan & Kuduu

Magyar:

Mostanában nagyon tetszik a Morning Musume. (Még mindig teljes szívemből szeretem a Buono!-t, de a SHERBET óta nem volt új megjelenésük, és ez is egy kicsit gyengébb lett szerintem, mint a partenza, de attól még jó. Most a Delivery Live DVD-jére várok.) Valószínűleg Fukuchan miatt, na meg hogy ahogy a régebbi tagok elmennek (ezen a nyáron, mivel Reina hamarosan elmegy, csak Sayu marad... :( ), ez azt jelenti, hogy az imádott Kyuukijaim több teret kapnak, különösen Riho (amit nem igazán szeretek... :/ imádom a csajszit, de túl sokat nyomják a figyelem középpontjába már a kezdetektől...), és az oshimenem, Fukuchan! :3 Semmi nem bizonyítja ezt jobban, mint az új számuk, a Help me!!. :)

A dal Fukuchan beszédével kezdődik, nagyon sok duettes sort kapott Reinávak (ami állati! *o*), a koreográfia középpontjában van a refrénnél, sőt, a második refrén végén kapott egy szóló részt is! Nagyon örülök neki! :) Arról nem is beszélve, hogy ez az új szám igen jó! Ha még nem hallgattátok meg fejhallgatóval, nagyon ajánlom, mert úgy a legjobb! :)) Oda Sakura-chan is nagyon jó, örülök, hogy ő lett az új tag, jobban szeretem a hangját, mint Rihóét, szóval ha őt is a középpontba nyomják, akkor nagyon várom az elkövetkezp kislemezeket! :)

Most pedig a sorrendem a Momusu tagok között:
Azt le kell szögeznem, hogy szeretem mindannyiukat, egyszerűen csak van egy sorrendem. ^^
1. Fukuchan
2. Ayumi
3. Eripon & Harunan
4. Sayu & Reina & Riho & Zukki & Sakura
5. Maa-chan & Kuduu


This is for now, I'm probably writing again when the MV version of Help me!! is released. Bye~ ^^
Ennyi volt mostanra, legközelebb valószínűleg akkor írok, amikor a Help me!!-nek kijön a rendes MV-je. Bye~ ^^

Szólj hozzá!

Címkék: dance morning musume help me hello!project


A bejegyzés trackback címe:

https://tokimi.blog.hu/api/trackback/id/tr805009008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása