~Flames of Nuriko~

Néha érdekes, néha érdektelen dogokról, amik velem történnek, azokról, amiket és akiket szeretek, amiket csinálok, conokról vagy csak a véleményem valamiről. Ha érdekel, olvasd!

About me



Profil
név: Naru-chan
lakhely: Szombathely / Budapest
foglalkozás: egyetemista
ez leszek, ha nagy leszek: belsőépítész :D
csillagjegy: mérleg
hobbi(k): történelmi tánc, fordítás, anime és manga, Hello! Project
kedvencek: (katt)


mottóm: Lassan, de biztosan!


Listák:
MyAnimeList
MyFigureCollection
MyDramaList
MyDoramaList
MySeriesList


Profiloldalak:
AnimeAddicts
Cosplay.com
Cosplay.hu
FanFiction.Net
Moly

Oldalak, csoportok: NaruWeb
Buono! FanPage
MCRK
Utsuki no Kuroi Neko, xanimex
UnKN Blog
UnKN AnimeAddictson

I'm fan of...







Chat


2010.02.21. 20:17 Naru-chan

A tavaszi szezonról

Gondoltam, kicsit beszélek a tavaszi szezon újdonságairól. ^^ Pár dolog már tervben van, hogy mit fogok megnézni; 3 movie és 3 sorozat. A moviek: Detective Conan Movie 14: The lost ship in the sky, Hetalia Axis Powers the Movie, Higashi no Eden - Movie II: Paradise Lost; a sorozatok pedig: Kaichou wa Maid-sama, K-ON!! (2. sorozat), Working!!. Ezen kívül indul majd az Animax-en a Trinity Blood, amit szintén nézni fogok, mert nagyon érdekel. :)

Tegnap neechan pedig küldött nekem egy progit, amivel lehet japán tévéket nézni, szóval mostanában azzal szórakozok, hogy nézem, és megpróbálom megérteni. xD Néhány szó megy, de ettől nem igazán értem őket. xD Mindezek ellenére azért szórakoztatóak. XD

Aztán elkezdtem tervezgetni SakuraConra a Sia cosplayemet, már csak ilyen varrós újságok terén kéne körülnéznem, meg kiszámolnom, mennyi anyag kell hozzá, aztán elmenni a méteráruba, és anyagot venni. :) A Ran cosplayről is vannak már terveim, de az szerencsére nem lesz olyan bonyolult, mint a Sia. Hm, nagyjából ennyi lenne. A post végén a Soul Eater 2. openingje van, Tommy Heavenly6-től a Paper Moon, nagyon szeretem. :)

Szólj hozzá!

Címkék: anime cosplay hetalia detective conan k on kaichou wa maid sama higashi no eden


A bejegyzés trackback címe:

https://tokimi.blog.hu/api/trackback/id/tr201779118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása