~Flames of Nuriko~

Néha érdekes, néha érdektelen dogokról, amik velem történnek, azokról, amiket és akiket szeretek, amiket csinálok, conokról vagy csak a véleményem valamiről. Ha érdekel, olvasd!

About me



Profil
név: Naru-chan
lakhely: Szombathely / Budapest
foglalkozás: egyetemista
ez leszek, ha nagy leszek: belsőépítész :D
csillagjegy: mérleg
hobbi(k): történelmi tánc, fordítás, anime és manga, Hello! Project
kedvencek: (katt)


mottóm: Lassan, de biztosan!


Listák:
MyAnimeList
MyFigureCollection
MyDramaList
MyDoramaList
MySeriesList


Profiloldalak:
AnimeAddicts
Cosplay.com
Cosplay.hu
FanFiction.Net
Moly

Oldalak, csoportok: NaruWeb
Buono! FanPage
MCRK
Utsuki no Kuroi Neko, xanimex
UnKN Blog
UnKN AnimeAddictson

I'm fan of...







Chat


2011.04.10. 23:39 Naru-chan

Tavasz+virágok+fényképek

Hurrááá, tavasz van végreee! *-* Ennek örömére új virágok kerültek a szobámba, Lajoska - őt nagypapámtól kaptam nőnapra -, és 4 szál nárcisz vázában. Lajoska (a legfelső képen a rózsaszín virág) egyébként Lajos, az előző pillangóvirág után lett elnevezve, bár sajna elég ramatyul néz ki; már egy kis idő eltelt, mióta a kép készült. Azért minden tőlem telhetőt megteszek, hogy helyrehozzam! ^-^ *optimista* Ezek itt a nárciszaim:

 
Egyik este tök szép volt az ég, azt is lefotóztam:

És ha már tavasz van, eljött a kinti programok ideje is. Diáknapra kell az osztályunknak valami vadnyugatos filmet forgatnia (meg mindenkinek az évfolyamban), úgyhogy arra (próbáltunk) ma készülni egy kicsit. Gyorsan össszeszedtem itthonról valami rögtönzött vadnyugati cuccot, és ez sült ki belőle:
 


Egyébként vicces volt így végigmenni az utcán... xD De kevesebben bámultak meg, mint amire számítottam. :D Még a héten dolgozni fogunk rajta, mert összesen 2 jelenetet tudtunk leforgatni (azokban sem voltam bent... x'DD). Hát kíváncsi vagyok, mi fog kisülni belőle.

Amúgy március 31-ét nézve 1 éve van fent a fogszabályzóm. :D Nem tudom, nem tűnik annyi időnek. Közben amúgy írogatom, milyen színű gumik voltak rajta, és ezt most közzé is teszem. Ha majd leveszik, kirakok egy teljes listát is. ^^ (Ha érdekel titeket, ha nem. :P)
- piros
- zöld
- sárga-narancssárga
- virítózöld-narancssárga
- pink-rózsaszín
- lila
- piros-csillogóssárga/arany (karácsony fíling :D)
- csillogószöld-sárga
- sárga-rózsaszín-csillogóskék (Buono! - Rottara Rottara és Winter Festa alapján)
- zöld-rózsaszín-piros (Buono! - Zassou no Uta és We Are Buono! alapján)

De ha már Buono!, akkor leírom, hogy a lányok (vagyis inkább az ügynökség) a frászt hozták rám. Talán valamikor februárban bejelentették, hogy a Berryz Koubou és a °C-ute (meg külön Airi) elfoglaltságai miatt nem lesznek aktívak egy darabig. Na ez még önmagában nem ad okot a félelemre, de többen is írták a Hello!Online fórumán, hogy több együttes is szűnt már meg így. Na mondom, szuper. Végre megszeretek egy együttest, erre meg ez. Na de azért próbáltam optimista lenni. Szerencsére jól döntöttem, ugyanis valamikor mostanában bejelentették, hogy július 20-án jön az új, azaz a 12. single-jük! *-* Hát én úgy örültem! :D Hab a tortán, hogy júniusban jön még ki a Re;Buono! koncertfelvétel is, amit már alig várok, hogy megnézhessem! X3 Valaki írta is, hogy talán ez a zenetörténelem legrövidebb hiatusa. De örülök neki. ^^ Buono! saikou!!~~

Szólj hozzá!

Címkék: random iskola fogszabályzó fényképek buono


A bejegyzés trackback címe:

https://tokimi.blog.hu/api/trackback/id/tr592815767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása