~Flames of Nuriko~

Néha érdekes, néha érdektelen dogokról, amik velem történnek, azokról, amiket és akiket szeretek, amiket csinálok, conokról vagy csak a véleményem valamiről. Ha érdekel, olvasd!

About me



Profil
név: Naru-chan
lakhely: Szombathely / Budapest
foglalkozás: egyetemista
ez leszek, ha nagy leszek: belsőépítész :D
csillagjegy: mérleg
hobbi(k): történelmi tánc, fordítás, anime és manga, Hello! Project
kedvencek: (katt)


mottóm: Lassan, de biztosan!


Listák:
MyAnimeList
MyFigureCollection
MyDramaList
MyDoramaList
MySeriesList


Profiloldalak:
AnimeAddicts
Cosplay.com
Cosplay.hu
FanFiction.Net
Moly

Oldalak, csoportok: NaruWeb
Buono! FanPage
MCRK
Utsuki no Kuroi Neko, xanimex
UnKN Blog
UnKN AnimeAddictson

I'm fan of...







Chat


2010.01.14. 21:11 Naru-chan

Sokvideós röppentyű ^-^

Nem nagyon tudok miről írni mostanában... XD Zajlik az élet, szombaton megyek szalagavatót nézni a suliba. :D Viszont egy csomó mindennek most jött ki új openingje és endingje, vagy új sorozatok vannak, szóval most ezekből fogok linkelni mindenféle szépet, pár megjegyzéssel kísérve. :D

Elsőként jöjjön a Detective Conan 35. endingje, a Hundred Percent Free-től a Hello Mr. My yesterday

Az FMA Brotherhoodnak is új openingje és endingje van. Az opening a Chemistry-től a Period, az ending pedig a Scandal-tól Shunkan Sentimental.

Elkezdtem nézni a Saiunkoku Monogatarit. Hogy az milyen jó...! *o* Mondjuk én a Fushigi Yuugi óta különösen ősikínás-uralkodós shoujo fanatikus vagyok... XD De szerencsére a történet nem a FY koppintása, és nagyon jó! :) Romantikus, szép zenék, gyönyörű grafika, bishik... Oooh, nem is kell ennél több...! :D Sajna a suli miatt nem nagyon van időm nézni, de azért haladgatok vele. Amúgy ajánlom minden romantikakedvelőnek, és azoknak, akik szeretik a történelmi környezetben játszódó sztorikat. Itt van az openingje ízelítőnek, Hirahara Ayaka-tól a Hajimari no kaze.

Elkezdtem egy téli szezonos animét, a Durarara!!-t. Nagyon ütős első része volt, engem nagyon érdekel a történet! :D Állítólag romantika is lesz benne, szóval epekedve várom a folytatást. :D Ha továbbra is ilyen színvonalon maradnak a részek, azt kell mondjam, hogy hasonló hatást fog elérni, mint a tavaly tavaszi szezonban a Higashi no eden. Még valami: fantasztikusak a zenék! *O* Itt az opening, a Theatre Book-tól az Uragiri no yuuyake, és az ending, Matsushita Yuuya-tól a Trust me. (Sajnos csak tükrözve találtam meg a videókat.)

A végére pedig egy hihetetlenül szép zenével rendelkező openinget hoztam, szintén a mostani téli szezonban indult animéről van szó, So Ra No Wo To / Sora no oto címmel. Az openingjét a méltán népszerű Kalafina adja elő, Hikari no Senritsu címmel. Magától az animétől nem várok egyenlőre sokat a maga kis 13 részével. Aranyos, egyszernézős dolognak tűnik, olyan 7 pont környékén, de mindenképpen végig fogom nézni. Azért reménykedek benne, hogy a történetben levő legendából valamit majd kihoznak, úgy mindenképpen nagyon érdekes lenne. :)

Szólj hozzá!

Címkék: opening ending detective conan durarara fma brotherhood saiunkoku monogatari so ra no wo to


A bejegyzés trackback címe:

https://tokimi.blog.hu/api/trackback/id/tr171673138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása