~Flames of Nuriko~

Néha érdekes, néha érdektelen dogokról, amik velem történnek, azokról, amiket és akiket szeretek, amiket csinálok, conokról vagy csak a véleményem valamiről. Ha érdekel, olvasd!

About me



Profil
név: Naru-chan
lakhely: Szombathely / Budapest
foglalkozás: egyetemista
ez leszek, ha nagy leszek: belsőépítész :D
csillagjegy: mérleg
hobbi(k): történelmi tánc, fordítás, anime és manga, Hello! Project
kedvencek: (katt)


mottóm: Lassan, de biztosan!


Listák:
MyAnimeList
MyFigureCollection
MyDramaList
MyDoramaList
MySeriesList


Profiloldalak:
AnimeAddicts
Cosplay.com
Cosplay.hu
FanFiction.Net
Moly

Oldalak, csoportok: NaruWeb
Buono! FanPage
MCRK
Utsuki no Kuroi Neko, xanimex
UnKN Blog
UnKN AnimeAddictson

I'm fan of...







Chat


2013.01.14. 22:14 Naru-chan

Awesome. ♥

Morning Musume - Help me!! (PV)

English:

Just awesome. ♥

Must love: Mizuki, Ayumi, Eripon, Haruna, Reina, the dance, Mizuki's monolouge, Sakura's voice, Mizuki's lines, Sakura's main line, Reina's "god pose" during the bridge, Masaki's hair & earrings, birdview shots of the dance, the "city lights" effects, including the rushing cars, Kanon's hairstlye was changed (it's different in her profile pic), Morning Musume texts everywhere, city behind the girls, Reina's "wahuuh" at 2:23, the "hah hahh" parts, Sakura' smlie (stunning, serouisly, stunning! :D), Riho's center pose at the chorus' beginning & the song itself of course :D

Don't like: Sayu & Kuduu's hat, Sakura's short hair (I liked her with long hair better ;__;), PV is sometimes overly effected, Riho's hair (I just don't like this hairstyle, that's all), Kanon in the dress (they seriously could stop making her upper body seem shorter, cause it points out her overweight - I don't have problem with overweight, cause I also have a little (but somewhere else), but just like hers, mine disappears with right dressing - since they're designing each girl's dress a little different, they could have easily given her a little longer part over the dress and the skirt part could begin at her hips, not her waist)

Ahh, I'll miss Reina soooo badly... ;___; I'm not even her fan! (I mean I really like her, but I'm not specially a Reina fan.)

Rating:
PV: 9/10
Song: 10/10
Outfits: 7/10
Other cover outfits: 8/10
Covers: 10/10

Conclusion: LOVE!! :D

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Magyar:

Egyszerűen állati jó ♥

Imádnivaló: Mizuki, Ayumi, Eripon, Haruna, Reina, a tánc, Mizuki monológja, Sakura hangja, Mizuki sorai, Sakura fősora, Reina "istenpóza" az átköző rész alatt, Masaki haja és fülbevalója, a madártávlatos táncos snittek, a "városi fények" effektek, a száguldó autókat is beleértve, Kanon haját megváltoztatták (a profilképén más), Morning Musume szövegek mindenhol, a város a lányok mögött, Reina "wahuuh"-ja 2:23-nál, a "hah hahh"-ok, Sakura mosolya (elbűvölő, komolyan, elbűvölő! :D), Riho középen a refrén elején és persze maga a dal :D

Nem szeretem: Sayu és Kuduu sapkáját, Sakura rövid haját (sokkal jobban szerettem, amikor hosszú volt neki ;__;), a PV néhol túl van effektezve, Riho haja (egyszerűen nem szeretem ezt a hajstílust, ennyi), Kanon ebben a ruhában (komolyna leállhatnának már azzal, hogy a felsőtestét rövidebbnek akarják láttatni, mert ez pont, hogy kiemeli a túlsúlyát - a túlsúllyal amúgy nincs problémám, mert rajtam is van pár pluszkiló (igaz, máshol, mint neki), de ahogy az övé, az enyém is eltűntethető a megfelelő ruhákkal - mivel mindegyik lánynak egy kicsit különbözőre tervezik a ruháját, igazán csinálhattak volna neki egy kicsit hosszabb felsőrészt, és akkor a szoknyája, mondjuk kezdődhetne a csípőjénél a dereka helyett)

Ahh, úúúúúgy hiányozni fog Reina... ;___; Pedig nem is vagyok a rajongója! (Úgy értem, nagyon szeretem, de nem vagyok kifejezett Reina fan.)

Értékelés:
PV. 9/10
Dal: 10/10
Ruhák: 7/10
Másik ruhák a borítókon: 8/10
Borítók: 10/10

Összegezve: IMÁDOM!! :D

Szólj hozzá!

Címkék: music morning musume help me pv hello!project


A bejegyzés trackback címe:

https://tokimi.blog.hu/api/trackback/id/tr115018749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása