~Flames of Nuriko~

Néha érdekes, néha érdektelen dogokról, amik velem történnek, azokról, amiket és akiket szeretek, amiket csinálok, conokról vagy csak a véleményem valamiről. Ha érdekel, olvasd!

About me



Profil
név: Naru-chan
lakhely: Szombathely / Budapest
foglalkozás: egyetemista
ez leszek, ha nagy leszek: belsőépítész :D
csillagjegy: mérleg
hobbi(k): történelmi tánc, fordítás, anime és manga, Hello! Project
kedvencek: (katt)


mottóm: Lassan, de biztosan!


Listák:
MyAnimeList
MyFigureCollection
MyDramaList
MyDoramaList
MySeriesList


Profiloldalak:
AnimeAddicts
Cosplay.com
Cosplay.hu
FanFiction.Net
Moly

Oldalak, csoportok: NaruWeb
Buono! FanPage
MCRK
Utsuki no Kuroi Neko, xanimex
UnKN Blog
UnKN AnimeAddictson

I'm fan of...







Chat


2009.01.30. 20:57 Naru-chan

Győzelem és születnésnap

Ma végre megjött az AS első száma postán! :3 Valamint megvettem a 13. számot is! Így egyenlőre végre teljes az eddig megjelent manga és AS gyűjteményem! :D Juhé! :D A születésnap pedig természetesen nem rólam szól. :) Az osztályfőnökünknek ugyanis ma volt a születésnapja, az osztállyal pedig úgy döntöttünk, hogy megünnepeljük a világ legjobb osztályfőnökét! :) (Eddig vele együtt összesen három volt az osztály együtt töltött öt éve alatt...) Réka rendelt a séi (igen, Sé egy falu Szombathely mellett) cukrászdából dobostortát, a pénzt meg összedobtuk rá. Aztán fizika becsengetéskor öt lány rohant le hozzák, hogy a fiúk amerikai focilabdával lerúgták a hangszórót és megrepedt az ablak. Szegény egy kicsit idegesen jött fel, de amikor belépett, elhúzott függönyök, torta és a rajta égő (elfújás után újra meggyulladó... XD) gyertyák, valamint az egész osztály a tanári asztal körül énekelve a "Boldog szülinapot..." kezdetű örökzöld dalt. :D Látszott rajta, hogy meghatódott (gondoljunk csak bele, azt hitte, megint valami bajt csináltunk, erre meg így várjuk... :D), és mondta is, hogy nagyon örül nekünk. Aztán a tortát megosztotta az osztállyal, a táblára ragasztott egy szem lufit pedig hazavitte (minekután nem engedte, hogy hagyjunk a tortából - de az első szeletet így is gondolkozás nélkül neki "szavaztuk" :)). Szóval jó hangulatban telt a mai napom. :) Holnap megyünk anyuval anyagot venni a standard táncruhámhoz. Addig is megyek, MSN-ezek még Umival és próbálok Haruhit nézni. Oyasumi! ~.^

Szólj hozzá!

Címkék: szülinap iskola animestars


A bejegyzés trackback címe:

https://tokimi.blog.hu/api/trackback/id/tr54913143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása