~Flames of Nuriko~

Néha érdekes, néha érdektelen dogokról, amik velem történnek, azokról, amiket és akiket szeretek, amiket csinálok, conokról vagy csak a véleményem valamiről. Ha érdekel, olvasd!

About me



Profil
név: Naru-chan
lakhely: Szombathely / Budapest
foglalkozás: egyetemista
ez leszek, ha nagy leszek: belsőépítész :D
csillagjegy: mérleg
hobbi(k): történelmi tánc, fordítás, anime és manga, Hello! Project
kedvencek: (katt)


mottóm: Lassan, de biztosan!


Listák:
MyAnimeList
MyFigureCollection
MyDramaList
MyDoramaList
MySeriesList


Profiloldalak:
AnimeAddicts
Cosplay.com
Cosplay.hu
FanFiction.Net
Moly

Oldalak, csoportok: NaruWeb
Buono! FanPage
MCRK
Utsuki no Kuroi Neko, xanimex
UnKN Blog
UnKN AnimeAddictson

I'm fan of...







Chat


2009.02.04. 17:16 Naru-chan

Egy kis anime

Tegnap kiderült a Chrno Crusade magyar szinkronstábja. Elég vegyes véleménnyel vagyok róla, de ebben persze közrejátszik az is, hogy japánul néztem végig. A stábból mindenkinek szeretem a hangját, de egykettő van, akinek nem őt képzeltem volna... (Elhaym stílusát átvéve mögéírom a saját kínomat.)

Bácskai János - felügyelõ
Baráth István - Joshua
Czető Ádám - gyerek Joshua
Csuha Lajos - öregember
Előd Botond - Ewan Remington tiszteletes (Szerintem sem illik ez a hang Remingtonhoz... Egy mélyebb, idősebb hang jobban illett volna hozzá.)
Endrédi Máté - főcím
Győrfi Anna - Anna nővér
Kiss Virág - Kate Valentine nővér
Laudon Andrea - Azmaria Handrick (Elhaym szerint ez Sezka hangja (FMA), sajnos valahogy ő sem passzol az én fülemnek (bár ha másabb hangon fog beszélni a szereplő, mint Sezka volt, akkor meg fogom szokni).)
Maday Gábor - parancsnok
Molnár Ilona - Rosette (Valahogy inkább Azmariának képzeltem volna a hangját, de ez van. Szerintem nagyon nehezen fogom megszokni.)
Molnár Levente - Chrno (Hát megmondom őszintén, hogy vele kapcsolatban voltak a legnagyobb fenntartásaim, de végülis jó lesz ez a hang. :) Mellékesen én speciel hozzá képzeltem volna Előd Botond hangját.)
Pekár Adrienn - Florette 'Fiore' Harvenheit (Igen, ezért tényleg kár, de nem a hanggal van bajom.)
Sipos Eszter - Claire nővér
Szabó Zselyke - Mary nővér
Varga Rókus - Lerajie vikomt
Vass Gábor - Ricardo Hendrick
 

Sajons csak vasárnap tudom megnézni az első két részt videóról... Pénteken Bolyai bál, szombaton megyünk a pesti Vígadóba. Vasárnap meg félálomban bezárkózok anyáék szobájába, és Chrnot fogok nézni. :D (Sajnos csak ott van videó...)

Ma láttam az AnimeWeben a Saiunkoku Monogatari első részét magyar felirattal. :) Már egy ideje meg akarom nézni, úgyhogy most örülök, hogy lesz magyarul. :) Bár most a Haruhi befejezése után a Mermaid Melody Pichi Pichi Pitch-et tervezem (addig elgalább megy fel a Saiunkoku Monogatari, úgysem lesz fent egyhamar, mert 39 részes... ^^") Amúgy most nagyon megszerettem a MMPPP Pure openingjét; nagyon jó! :3 Aki teheti, hallgassa meg. :)

Amúgy elég vicces, most ilyen felelős hetem van. Irodalomból is én voltam az áldozat, meg ma kémiából is. De legalább holnapra csak törit kell tanulnom, mert írunk belőle... :S Utálom. Pedig szívesebben olvastam volna a két AS-omat. De egyenlőre az elsőt akarom elolvasni, aztán pedig a mostanit. Nem kívánok jó éjszakát, mert a suliból írok kivételesen. Na bye! ^^

1 komment

Címkék: chrno crusade animestars mermaid melody pichi pichi pitch saiunkoku monogatari


A bejegyzés trackback címe:

https://tokimi.blog.hu/api/trackback/id/tr80922702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Umi · http://happy-chan.blog.hu/ 2009.02.11. 20:04:43

nagyon helyes nézzed is a Mermaidet! :P Chrnooooo x33
süti beállítások módosítása