~Flames of Nuriko~

Néha érdekes, néha érdektelen dogokról, amik velem történnek, azokról, amiket és akiket szeretek, amiket csinálok, conokról vagy csak a véleményem valamiről. Ha érdekel, olvasd!

About me



Profil
név: Naru-chan
lakhely: Szombathely / Budapest
foglalkozás: egyetemista
ez leszek, ha nagy leszek: belsőépítész :D
csillagjegy: mérleg
hobbi(k): történelmi tánc, fordítás, anime és manga, Hello! Project
kedvencek: (katt)


mottóm: Lassan, de biztosan!


Listák:
MyAnimeList
MyFigureCollection
MyDramaList
MyDoramaList
MySeriesList


Profiloldalak:
AnimeAddicts
Cosplay.com
Cosplay.hu
FanFiction.Net
Moly

Oldalak, csoportok: NaruWeb
Buono! FanPage
MCRK
Utsuki no Kuroi Neko, xanimex
UnKN Blog
UnKN AnimeAddictson

I'm fan of...







Chat


2009.02.21. 12:59 Naru-chan

Igen, talán már unalmas a téma XD

Szerdán a végére értem a Mermaid Melody Pichi Pichi Pitch első sorozatának. Ma készülök kezdeni a Pure-t. ^^ Tetszett, mondjuk ez nem is csoda, mert engem a zenei témájú művek mindig levesznek a lábamról, úgyhogy a maga 10 pontjával bevonult a kedvenceim így is már népes táborába. Tudom, hogy senkit sem érdekel, de ha már itt vagyok, leírom, milyen animék kapták meg nálam a maximumot. :) Na igen, a másik meg hogy ez a jelenlegi listám és még sok animét nem tudtam megnézni, amik lehet, hogy szintén kedvenceim lesznek majd. Na de akkor jöjjön már az a lista! ;) (Abc sorrendben, mert MAL-on is úgy van. XD) Gekijouban Air, Air in summer, Ayashi no Ceres, Boku wa imouto ni koi wo suru, Death Note, Full Metal Panic? Fumoffu, Hagane no renkinjutsushi, Gekijouban Hagane no renkinjutsushi - Shambala wo yuku mono, Fushigi Yuugi, Fushigi Yuugi Eikoden, Ginban Kaleidoscope, Gravitation, Gravitation - Lyrics of love, Hachimitsu to clover, Hachimitsu to clover II, InuYasha, InuYasha - Toki wo koeru omoi, InuYasha - Kagami no naka no mugenjo, InuYasha - Tenka hadou no ken, InuYasha - Guren no Houraijima, Love Hina Again, Mermaid Melody Pichi Pichi Pitch, Paradise Kiss, Shuffle!, Slayers, Slayers Next, Slayers Try, Slayers Revolution, Kono minikuku mo utsukushii sekai. Huh, ez hosszú lista lett... XD De egyenlőre ennyi lenne. :)

A tegnapi Chrno nézés nem sikeredett túl jóra... :( Végülis sikeresen hazértem fellépésről a kezdés időpontjára, úgyhogy megkönnyebbültem. Aztán elkezdték rossz szinkronnal adni. (Az mindenesetre nagyon vicces volt, amikor a démon megmozdult a dobozban, olyan volt, mintha Rosette, Chrno és Azmaria rejtőztek volna el benne, és hangosan veszekedtek volna... XD) Jó, abbahagyták, újrakezdték. Meghallottam végre Satella hangját is, meg voltam vele elégedve; hozza a karaktert. Viszont nem tudom, hogy ki volt a felelős a kiejtésért, illetve az illető hol tanult németet... A "szatella" helyett ugyanis "satella" lett a nevéből. Hűha... - mondtam idegességemben falkaparás közben... (A nem szakavatottaknak leírom, hogy nekem mit tanítottak németórán az s betű kiejtéséről: st vagy sp betűkapcsolat esetén mindig s-t ejtünk, a további összes esetben sz-t.) Na meg az eredeti verzióban is "szatella" volt, de ezen már túltettem magam, a "szesomaru" és "sesomaru" esetében is túléltem. :) (Habár a kettő nem teljesen ugyanaz.) Aztán vége volt a résznek (sajna Satella hangját nem írták ki, pedig kíváncsi lettem volna rá, ki is ő), majd izgatottan vártam a következő részre. Hát várhattam, ugyanis a következő műsor már az FMA volt... Hát nem voltam túl lelkes (na persze nem az FMA miatt, mert az is imádom ^^), hanem mert: HOL MARAD A KÖVETKEZŐ RÉÉÉSZ???? TT_TT Aztán kiírták egy csíkra a képernyő aljára, hogy elnézést kérnek az adáshibáért és hogy vasárnap este teljes hosszában megtekinthetjük a ChrO(!)no Crusade (ezen a kiíráson is kiakadtam) 5. részét. Mondom marha jó. Arra nem gondolnak, hogy MARHA KÉSŐN van az a nyomorult ismétlés? Na mindegy, majd felveszem videóra... :( Aztán majd kitalálom, mikor nézzem meg. Ennyi voltam egyenlőre. ^^

3 komment

Címkék: lista anime kedvencek chrno crusade mermaid melody pichi pichi pitch


A bejegyzés trackback címe:

https://tokimi.blog.hu/api/trackback/id/tr4956433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elhaym · http://elhaym.wordpress.com/ 2009.02.21. 16:10:07

Satella nevének kiejtése nekem is fura volt. Hangja azt hiszem ő volt, de nem 100 %. Ő hangját mindig könnyű összekeverni.

szinkron.gportal.hu/gindex.php?pg=9832585

Nálunk nem volt szöveg az 5. részről, de jó tudni, hogy kiírták, hogy vasárnap jól leadják. Vehetem majd fel.

Umi · http://happy-chan.blog.hu/ 2009.02.21. 23:14:14

örülök, hogy megnézted, és elkezdted a Pure-t is :D

Elhaym · http://elhaym.wordpress.com/ 2009.02.22. 12:02:30

Ha nem Gerda a hangja, akkor Nemes Takách Kata, ő hangjukat keverem mindig.
süti beállítások módosítása