~Flames of Nuriko~

Néha érdekes, néha érdektelen dogokról, amik velem történnek, azokról, amiket és akiket szeretek, amiket csinálok, conokról vagy csak a véleményem valamiről. Ha érdekel, olvasd!

About me



Profil
név: Naru-chan
lakhely: Szombathely / Budapest
foglalkozás: egyetemista
ez leszek, ha nagy leszek: belsőépítész :D
csillagjegy: mérleg
hobbi(k): történelmi tánc, fordítás, anime és manga, Hello! Project
kedvencek: (katt)


mottóm: Lassan, de biztosan!


Listák:
MyAnimeList
MyFigureCollection
MyDramaList
MyDoramaList
MySeriesList


Profiloldalak:
AnimeAddicts
Cosplay.com
Cosplay.hu
FanFiction.Net
Moly

Oldalak, csoportok: NaruWeb
Buono! FanPage
MCRK
Utsuki no Kuroi Neko, xanimex
UnKN Blog
UnKN AnimeAddictson

I'm fan of...







Chat


2010.07.28. 14:18 Naru-chan

Műveljük kertjeinket...

... vagyis az én esetemben inkább öntözzük virágainkat. A szobámban ugyanis rajtam kívül még két túlélő tartózkodik, akiket folyamatosan gondozni kell. Az egyikük már több, mint fél éve visz színfoltot az amúgy is zöld (és sárga meg fa) színvilágú szobámba, egy mikulásvirág; még valamikor karácsony előtt dobálták utánunk a Praktikerben 200-300 forintért, úgyhogy vettünk is kettőt, mondván, hogy legalább az ünnepekre szép legyen, de nagy meglepetésünkre a növénykék azóta is jól tartják magukat, és folyamatosan pirosodnak a leveleik, nagyon szépek! :) Elfogultságom azt mondatja velem persze, hogy különösen az enyém, akit akkori egyedisége miatt pusztán (de tényleg csupa szeretetből - mert nem hülyeség, hogy a növényeket is szeretni kell) "A Növény"-nek kereszteltem el. Volt, hogy egyszer nagyon leszáradt, de egy kis gondoskodással azóta nagyon szépre nőtt - és már új hajtása is van. :) A másikat ha jól emlékszem, nőnap környékén kaptuk a papámtól, ha jól rémlik, pillangóvirág (már ha egyáltalán van ilyen O-o), ami azóta már elvirágzott, viszont egy nagyobb sokk után már talán helyrejön, és mintha ennek is egy új hajtása lenne a két másik, életben maradt hatalmas levele mellett. Ő pedig a Lajos :) - a nevét nemrég Topichan segített kitalálni. XD Az említett virágokat pedig itt meg is tekinthetitek. :D Na, szerintem ennyivel szándékoztam mára sokkolni az emberiséget. XD Végezetül oldalt a Profil részt újítottam kicsit, így néhányan észrevehettétek, hogy új kedvenc számom van, a heidi.-től a Loop, ami a Kaichou wa maid-sama! anime 2. endingje, fogadjátok a videóját sok szeretettel:

Szólj hozzá!

Címkék: random


A bejegyzés trackback címe:

https://tokimi.blog.hu/api/trackback/id/tr952182412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása