~Flames of Nuriko~

Néha érdekes, néha érdektelen dogokról, amik velem történnek, azokról, amiket és akiket szeretek, amiket csinálok, conokról vagy csak a véleményem valamiről. Ha érdekel, olvasd!

About me



Profil
név: Naru-chan
lakhely: Szombathely / Budapest
foglalkozás: egyetemista
ez leszek, ha nagy leszek: belsőépítész :D
csillagjegy: mérleg
hobbi(k): történelmi tánc, fordítás, anime és manga, Hello! Project
kedvencek: (katt)


mottóm: Lassan, de biztosan!


Listák:
MyAnimeList
MyFigureCollection
MyDramaList
MyDoramaList
MySeriesList


Profiloldalak:
AnimeAddicts
Cosplay.com
Cosplay.hu
FanFiction.Net
Moly

Oldalak, csoportok: NaruWeb
Buono! FanPage
MCRK
Utsuki no Kuroi Neko, xanimex
UnKN Blog
UnKN AnimeAddictson

I'm fan of...







Chat


2011.08.30. 17:32 Naru-chan

Natsu dakara! (夏ダカラ!)

Nos, hát jöjjön a beszámolóm a Buono! legújabb kislemezéről, és a hozzá tartozó PV-ről!
A single július 20-án jelent meg, sima, és ezúttal kétfajta limitált verzióban! A limitált A lemez a PV kanapés verzióját tartalmazza, míg a B verzió a fehér ruhásat. A Single V július 27-én jelent meg, amin a PV, a Close-up verziós PV és a készítés van rajta, majd augusztus 9-én kiadtak egy Event V-t is egy ún. Image Scene verzióval, valamint mindhárom lány külön változatot kapott a PV-ből. Eddig csak az Event V videóit nem láttam, illetve a Close-upot sem, mert nem nagyon szokott érdekelni a PV-k ezen verziója. ^^" A borítók, balról jobbra: sima kiadás, Limitált A, Limitált B, Single V és Event V


És akkor jöjjön a véleményem:
Legjobban az A verziós limitált lemez borítója tetszik; egy darabig avatarom is volt Hello! Online-on. A sima borító egyébként nem nagyon jön be... :S A lányok stílusát jól eltalálták, bár Miya dzsekije nem nagyon emlékeztet engem a nyárra, és Airié se nagyon... Ettől eltekintve tetszenek. ^^ Jó Momón farmernadrágot látni. :) A PV-ben Miya haja nem tetszik a fehér ruhás részeknél, de én alapból nem szeretem, ha nincs frufruja. Airi és Momo epic win minden verzióban. <3 Maga a PV aranyos, nyári hangulatú lett, amilyen a dal is, bár kicsit unalmas nekem a tánc hiánya miatt. :( Bár ez még nem üvölt érte annyira, mint a Zassou no Uta. H!P, kérjük vissza a Buono! dance shotokat!!! ;_________; A single-nek még egy erőssége van, méghozzá a B-side dal, az Ice Mermaid! 8D Hű, hát ezt iszonyatosan eltalálták, szexi szöveg, erős vokál, és rendhagyó, de mégis Buono!-s és nagyon ütős hangzásvilág! Amolyan "instant love" volt, mihelyst meghallottam a preview-t belőle, hát akkor még mi volt, amikor kijött a teljes verzió! :D Linkelem az Ice Mermaidet is, így a post végére.

Remélem, ennél még csak ütősebb Buono! single-k jönnek majd a közeljövőben, mert nagyon megérdemelnek a lányok egy kis figyelmet - hiszen eszméletlen jó, amit és ahogy csinálnak! ^___^

Szólj hozzá!

Címkék: buono


A bejegyzés trackback címe:

https://tokimi.blog.hu/api/trackback/id/tr453191079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása