~Flames of Nuriko~

Néha érdekes, néha érdektelen dogokról, amik velem történnek, azokról, amiket és akiket szeretek, amiket csinálok, conokról vagy csak a véleményem valamiről. Ha érdekel, olvasd!

About me



Profil
név: Naru-chan
lakhely: Szombathely / Budapest
foglalkozás: egyetemista
ez leszek, ha nagy leszek: belsőépítész :D
csillagjegy: mérleg
hobbi(k): történelmi tánc, fordítás, anime és manga, Hello! Project
kedvencek: (katt)


mottóm: Lassan, de biztosan!


Listák:
MyAnimeList
MyFigureCollection
MyDramaList
MyDoramaList
MySeriesList


Profiloldalak:
AnimeAddicts
Cosplay.com
Cosplay.hu
FanFiction.Net
Moly

Oldalak, csoportok: NaruWeb
Buono! FanPage
MCRK
Utsuki no Kuroi Neko, xanimex
UnKN Blog
UnKN AnimeAddictson

I'm fan of...







Chat


2009.01.26. 21:14 Naru-chan

デスノート - Az utolsó név

Tegnap Umival megnéztük a második Death Note mozifilmet is, de most nála tartott előbbre az adás olyan 5-6 perccel. Hát. Nagyon tetszett a film, hiába van már "a sokadik rókabőr lehúzva" erről az animéről, azt mondom, még mindig lehet jót alkotni. Nagyon hatott rám ez a film, talán azért, mert hiába van benne a notesz és a halálistenek, az egész abszolút realisztikus, mert rólunk, emberekről és az emberek gyarlóságáról szól. Nagyon-nagyon tetszett!! :) Az utolsó pár percet (kb. 5 percet XD) végigbőgtem, mint az állat... Régen láttam ilyen jót! :) A másik, hogy tegnap elkezdtem nézni a Suzumiya Haruhi no yuutsu-t. Na az is egy igen beteg anime... XD Haruhi elég egy őrült fazon... Ma amúgy nagyon kész napom volt... Bár ahhoz képest, hogy matek hetedik óra, nem nagyon fáradtam el, sőt még neki is álltam házit írni, és négykor még képes voltam bemenni fizika specre is. Sajnos holnap is lesz törim, nem tudok semmit és ez eléggé kikészít. Egy kis időm még úgyis van tanulni... Talán. :D Az MSN-em még mindig nem hajlandó megadni magát, szóval várok a verziófrissítésre, addig meg ebudin (ebuddy) leszek... Ja, meg a mostani postom megírása után tervezek jobb oldalra egy kis fan dobozkát az ikonjaimnak. Na, ha kész lesz úgyis látni lehet majd, mire is gondolok pontosan. Na megyek, megcsinálom, mert még tanulnom is kellene valamit... Mindenkinek oyasumi! ^^

Szólj hozzá!

Címkék: death note dorama


A bejegyzés trackback címe:

https://tokimi.blog.hu/api/trackback/id/tr34904734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása