~Flames of Nuriko~

Néha érdekes, néha érdektelen dogokról, amik velem történnek, azokról, amiket és akiket szeretek, amiket csinálok, conokról vagy csak a véleményem valamiről. Ha érdekel, olvasd!

About me



Profil
név: Naru-chan
lakhely: Szombathely / Budapest
foglalkozás: egyetemista
ez leszek, ha nagy leszek: belsőépítész :D
csillagjegy: mérleg
hobbi(k): történelmi tánc, fordítás, anime és manga, Hello! Project
kedvencek: (katt)


mottóm: Lassan, de biztosan!


Listák:
MyAnimeList
MyFigureCollection
MyDramaList
MyDoramaList
MySeriesList


Profiloldalak:
AnimeAddicts
Cosplay.com
Cosplay.hu
FanFiction.Net
Moly

Oldalak, csoportok: NaruWeb
Buono! FanPage
MCRK
Utsuki no Kuroi Neko, xanimex
UnKN Blog
UnKN AnimeAddictson

I'm fan of...







Chat


2010.04.01. 13:15 Naru-chan

Fogszabályzó, animék

Engem is utolért a végzet, megkaptam a fogszabályzómat. Piros gumik vannak rajta. ^^ A kiálló drótvégek egyenlőre eszméletlenül vágják a számat; nagyon idegesítő. :S De csak bal oldalon, ami a gond, hogy csak ott tudok enni, mert a jobb oldal még fáj. De bal oldalon alul nem ment rá rendesen a gyűrű a fogamra, szóval ott magasabb, és idegesít, szóval azzal is szenvedek... ^^"" Izgalmas, mert újra meg kell tanulnom enni és beszélni. XD A napokban egy csomó animének vége lett. T-T Először is végére értünk az InuYasha Kanketsu-hennek, amit kicsit nehezemre esett felfogni, de nagyon jó volt az utolsó rész! *-* És neechan, igazad lett! XD Én úgy, de úgy visítottam! XDDD Az utolsó rész egyébként nagyrészt megegyezik a manga befejezésével, de azért raktak bele kicsi extrákat is, amitől én folyamatosan le akartam fordulni a székről! XD Itt végre azért megkaptuk, amire minden rajongó várt. :) Hiányozni fog a sorozat, szép befejezés volt.~ Tegnap fejeztem be a Saiunkoku Monogatari első sorozatát, és nagyon tetszett!! Alig várom, hogy elkezdhessem a második sorozatot! X3 Aztán még vége lett a Kimi ni todokének is. Ajálnom, hogy ha lesz elég manga alapanyag, akkor folytassák egy második sorozattal, mert ez nekem NEM ELÉG! XD A Nodame Cantabile Finaléből is már csak egy rész van hátra, annak még megvárom a magyar feliratát, csak azért sem nézek bele angolul! XD Van két-két rész lemaradásom a Kiddy Girl-AND-ből, és az FMA Brotherhoodból is a magyar feliratot tekintve, és vár rám a Winter Sonatából is egy rész (ha azóta nem raktak fel újabbat is angol felirattal). Most kicsit le vagyok maradozva a manga fordításaimmal, még a Rinnét is hetes késéssel hoztam az utóbbi időben, de most nincs nagyon időm fordítani, jövő héten osztályozó vizsga angolból. Utána megpróbálom hozni a többit is, addig nem nagyon lesznek... Találtam egy sor kérdést Umi blogján, amik nagyon megtetszettek, szeretek ilyesmikre válaszolni, szóval ha nem baj, én is postolok egyet, de egy következőbe, hogy meglegyen külön. Jön az elmaradhatatlan videó is, ezúttal az egyik kedvenc DC openingemet küldöm, Zard-tól az Ai wa kurayami no naka de-t, ami szám szerint a 22. opening.

1 komment

Címkék: fogszabályzó inuyasha nodame cantabile kyoukai no rinne kimi ni todoke fma brotherhood saiunkoku monogatari kiddy girl and winter sonata


A bejegyzés trackback címe:

https://tokimi.blog.hu/api/trackback/id/tr911886733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Umi · http://happy-chan.blog.hu/ 2010.04.15. 12:08:36

Inuyasha~~~~~~~ x3
Igen, örülök, hogy igazam lett :D És örülök, hogy te is kitöltötted a kérdéseket, nekem is tetszenek! :3
Ez az Inus avatar nagyon jóóóóó~ *O*
süti beállítások módosítása